jueves, 9 de abril de 2020

Notícies! Llibres digitals i trobades virtuals


https://lh4.googleusercontent.com/PMrN0bXi7U-IeN2Aw-qxPXTh9UU6OqYABih1jijQSsVptLW5KqoGK-SWNNoLo-jf3KccDv992GGTBlyrGg5mPMhKs-Ql4jP3fNfoGXCkvFdVXou5ontff3-ozKCozdDgPaFJ2xIu




Benvolgudes famílies! 👋

El proper dimarts iniciarem el trimestre amb grans novetats. A partir d’ara les professores i professors dels vostres fills i filles farem algunes trobades i classes amb ells de forma virtual.

Ens posarem en contacte amb els nens i nenes per oferir una atenció més personalitzada.  Els alumnes rebran al seu correu escolar (@samc.cat) una invitació per assistir a la trobada. Us deixem un tutorial amb indicacions per tal que el pugueu seguir i afegir-vos de manera senzilla a la classe.


Durant la propera setmana organitzarem una primera videotrucada per saludar-nos i comprovar el correcte funcionament d’aquesta eina. També els explicarem com estructurar la feina: trobades, tasques a fer, enviament de la feina, retorn de la seva valoració, etc.

També els fem arribar a la seva adreça de correu (@samc.cat) les llicències per tenir accés a les edicions digitals dels llibres dels alumnes. Ho podeu fer a qualsevol dels següents links. Serà un recurs que us podrà ajudar durant les properes setmanes.




  • OFFLINE: Descarregant l’aplicació Aula Virtual de digital.santillana.es per ANDROID, IOS i CHROME.



A més, us deixem uns tutorials on podreu veure com accedir als llibres digitals i als recursos que aquests tenen. 



És un nou repte amb el que no comptàvem a principi de curs, ni tan sols fa uns quants dies, però ho engeguem amb el convenciment que tot plegat serà d’un gran enriquiment per tots.

Amb el desig de trobar-nos aviat us desitgem una Bona Pasqua! 💫💙

Les professores i professors del Cicle Superior 😊