lunes, 30 de marzo de 2020

🌸 5è - Activitats del 30 de març al 3 d'abril 🌸

Bon dia nois i noies de 5è! 👋

Com esteu? Durant aquesta última setmana hem estat rebent correus amb l’activitat del Diari i la de FotoArt que us vam proposar. Us hem de felicitar perquè teniu una creativitat magnífica! Us seguim animant a que acabeu les feines endarrerides i feu les noves d’aquesta setmana. 😉

Com ja sabeu, els mestres ens hem creat uns correus personals per poder comunicar-nos amb vosaltres! Reviseu els vostres comptes de @samc.cat perquè us vam escriure. El recordeu? 🙊🙈🙉 És el que feu servir per fer SCIENCE BITS. 💭

A continuació us deixem les feines a fer aquesta setmana. Aquelles que aneu fent, ens les aneu enviant. Cada activitat que vulgueu enviar, l'heu de fer arribar al mestre que us fa aquella assignatura. Per exemple, les activitats d'anglès a la Judit. 👍 👀

Per enviar-les, heu de fer servir el vostre usuari @samc.cat 😄

Us deixem una proposta d'organització setmanal de les activitats. Si feu clic a l'activitat, us portarà directament a l'activitat. Algunes són per imprimir i fer a mà, d'altres per fer online i altres que només us expliquem què heu de fer sense que sigui necessari imprimir.

ACTIVITATS 5È PRIMÀRIA 

DILLUNS 
30
DIMARTS
 31
DIMECRES 
1
DIJOUS 
2
DIVENDRES 3
PLÀSTICA


Matemàtiques


Matemàtiques

ANGLÈS

ANGLÈS



(teniu l'explicació a la part de sota) 👇
ED.FÍSICA


(teniu l'explicació a la part de sota) 👇
CATALÀ

ANGLÈS

WRITING
Escriu el diari en anglès
Música

Concert

(teniu l'explicació a la part de sota) 👇
PLÀSTICA

CASTELLÀ



* És una proposta, podeu organitzar la setmana com millor us vagi.


EXPLICACIÓ D'ALGUNES ACTIVITATS

ANGLÈS

  • ACTIVITAT 1 i 2

D’anglès us demanem que feu les següents activitats. Haureu de visualitzar dos vídeos. Després de veure cada vídeo haureu de fer dos exercicis. En primer lloc haureu de respondre a un quiz. Us recomanem que llegiu les preguntes i les possibles respostes abans de veure cada vídeo. Si hi ha alguna paraula que desconeixeu podeu fer servir el diccionari online www.wordreference.com per saber el seu significat. En segon lloc, haureu de completar unes frases (Gapfill), que trobareu a sota del vídeo. 
Quan estigueu preparats podeu veure el primer vídeo i fer els exercicis corresponents. En acabar el quiz i el gapfill, cliqueu sobre “See how you did” i podreu veure el vostre resultat. Perquè nosaltres puguem veure les vostres respostes, escriviu el vostre nom i cognom on diu “My name” i samc5 on diu “Class Code”. Finalment, cliqueu sobre “Send” per tal d’enviar-nos els vostres resultats. El primer vídeo, així com les activitats les trobareu en el següent enllaç:

Una vegada respost i enviat, podeu seguir el mateix procés per fer la visualització del segon vídeo. Feu clic en el següent enllaç:

MÚSICA 
L’Albert us anima a que feu un concert a casa amb totes les cançons que tant heu treballat amb ell on el públic sigui la vostra família! No t’oblidis de posar-te guap@ i fer fotos. 

EDUCACIÓ FÍSICA
A la dreta del blog el Dani i la Mari Carmen us conviden a practicar algunes postures de ioga i/o l'entrenament del CAPITÀ AMÈRICA. Quantes voltes feu al circuit?

                        👉   👉 👉   👉 👉   👉

Què us sembla una tarda de moviment en família? Podeu fer fotos/videos i enviar-les a danipujol@samc.cat o etiquetar a @batecclaret a l'instagram . 

_____________________________________________



I fins aquí per aquesta setmana. Qualsevol dubte, ens podeu escriure als nostres correus, estarem encantades de saber de vosaltres i ajudar-vos en el que necessiteu. 💜


Continueu cuidant-vos moltíssim. Us trobem a faltar! 😘


#joemquedoacasaSAMC
#totaniràbé