domingo, 22 de marzo de 2020

🌻🌻 Setmana del 23 al 27 de març 🌻🌻





Bon dia nois i noies! 😃

Com ha anat la primera setmana? 

Esteu ajudant a fer les tasques de la llar (ajudar a netejar, endreçar la vostra habitació, parar i recollir la taula després dels àpats,...)? 


Com que us trobem a faltar, hem creat aquest blog per a que puguem comunicar-nos. A la part de sota, hi ha un apartat per escriure comentaris. Animeu-vos a escriure però vigileu amb l’ortografia! 👌 👀

També, us fem arribar aquest vídeo per dir-vos que des del SAMC us enviem tot el nostre AMOR 💚 i quan ens tornem a trobar ens abraçarem més fort que mai! 😁





Com molt bé ja us han explicat, donada la situació que ens està tocant viure, hem de ser RESPONSABLES per un mateix i pels altres i QUEDAR-NOS A CASA


Ja hem vist que molts i moltes de vosaltres heu fet els reptes que us hem anat proposant a les xarxes socials. Us animem també a que acabeu les feines que us vam donar el dijous abans de marxar. 😉


Un cop acabeu les tasques encomanades, cada dilluns us anirem penjant activitats per fer i, si us animeu i les voleu compartir amb nosaltres i els vostres companys/es, ens les podeu fer arribar per correu i les compartirem al blog indicant el vostre nom, cognoms i curs. 


superiorsamc@gmail.com 


Aquí teniu les primeres activitats: 👇👇👇👇👇



ÀMBIT ARTÍSTIC

Com ben segur que trobeu a faltar la PLÀSTICA, què us sembla si treballeu una mica la vostra creativitat a través de l'art? 




ÀMBIT LINGÜÍSTIC 


Aquests dies d'estar a casa ens brinden moltes estones per escriure sobre el que està passant. Ben segur que quan tot hagi passat us agradarà rellegir el que heu escrit i sempre us quedarà de record. Us animeu?  👏👏

És una fantàstica oportunitat ! Ens podeu fer arribar alguns textos que heu escrit i els compartirem. Així sabrem que fan els nostres companys i companyes. Som-hi!


ALTRES ACTIVITATS 👇👇👇



_____________________________________________


Una forta abraçada per a tothom! Cuideu-vos molt! 😘


Ànims que ja queda menys i aviat ens tornarem a veure al pati i a les classes! 😄




Quina és la data d’entrega dels treballs?

Cada Dilluns es penjaran noves activitats. Per tant, el divendres hauria d’estar enllestida. Tot i això, som plenament conscients de que la situació a cada casa és diferent. No podem caure en el parany de no pensar en els nens i nenes i en els joves, en les seves necessitats i en la realitat que estan vivint.

No els podem deixar fora de la realitat. Pensar que ells treballin moltes hores i facin molta feina, i no perdin el curs... seria no tenir-los en compte com a persones. En aquest moment, hauran de visualitzar que el més important són les persones i no la producció. Segur que ho faran tot igualment, no patiu. Han de poder estar ocupats un temps diari, és clar, però amb seny, amorosament.

D’una banda hi ha pares que demanen molta feina, altres que no poden o no volen aquesta pressió pels seus fills en aquest moment, haurem de trobar el millor per a cada infant i jove. Ara és important que entre tots vetllem pel seu benestar emocional. Amb activitats variades, curriculars i lúdiques, hem de poder crear espais on parlar dels seus sentiments i de com viuen aquesta situació, especialment els més grans. Els pares i tutors/es hem de poder estar oberts a escoltar-los i acompanyar-los.



Farem classes online?

Ja fa temps que en educació les coses van canviant. El rol del professor/a ja no és el d’impartir classes magistrals. És més el de qui acompanya, qui proposa, qui ajuda a continuar aprenent. Els recursos que proposem van en aquest sentit. Els aprenentatges són competencials i no tant memorístics. Podeu fer les consultes als tutors/es dels vostres fills al mail que us hem facilitat i us resoldrà qualsevol dubte en aquest sentit.



En aquesta nova situació anirem donant resposta segons les necessitats.

RECORDEU! Tot anirà bé! 🙏 NOSALTRES PODEM! 💪


Montse, Paqui, Jorge, Sílvia, Judit, Noelia i Noemí
     

💚 JO EM QUEDO A CASA 💚