lunes, 30 de marzo de 2020

6è - Activitats del 30 de març al 5 d'abril


BON DIA!!! 

COM ESTEU?👍 Hem vist que alguns i algunes de vosaltres heu enviat els vostres treballs de foto Art i alguns deures encomanats. Us seguim animant a que acabeu les feines endarrerides i participeu a les noves activitats d’aquesta setmana. 😉 

Trobareu que hi ha feines retornables que s’hauran d’enviar als tutors o especialistes corresponents, com a molt tard el divendres 3 d’abril. Les feines no retornables les podeu fer a casa però no cal enviar-les, s’hauran de guardar a un dossier que presentareu al tornar a l’escola. Us deixem una proposta d'organització setmanal de les activitats. Si feu clic a les activitats amb enllaç us portarà directament a l'activitat. És important llegir prèviament algunes explicacions que trobareu a continuació. 

Proposta de feines i de calendari per la setmana del 30 al 5 d’abril.

ACTIVITATS 6è - Cicle superior


Dilluns 30
Dimarts 31
Dimecres 1
Dijous 2
Divendres 3
Àmbit de llengua
CATALÀ*
-Diari Prezi.
ANGLÈS*
-Activity 1*



Àmbit artístic
MÚSICA +
Titànic amb flauta
Àmbit de llengua
CATALÀ *
-Diari Prezi.
CASTELLÀ*
-Descripció Museu del Prado.


Àmbit matemàtic
Test 6è  *
Àmbit de llengua
CATALÀ*
-Diari Prezi.
https://prezi.com/es/
ANGLÈS*
-Activity 2



Àmbit artístic
PLÀSTICA +
Fem un dibuix!
Àmbit de llengua
CATALÀ*
-Diari Prezi.
https://prezi.com/es/
CASTELLÀ+
Comprensió Lectora




Àmbit matemàtic
Fes un test! *
Inventa 10 problemes.
Àmbit de llengua
CATALÀ*
-Diari Prezi.
https://prezi.com/es/
ANGLÈS*
-Activity 3



Àmbit d’educació física +
Ioga a casa!
Feines retornables * Feines no retornables online (guardar la feina al dossier)

Feines retornables:

Àmbit Matemàtic
El alumnes han de crear 10 problemes a Educaplay i compartir l’enllaç amb el tutor i companys de classe. (Fraccions, percentatges, àrees, canvis d’unitat, sistema sexagesimal, regla de tres, volum, càlcul…)
Cada alumne de 6è rebrà un correu amb preguntes tipus test de l’àmbit matemàtic per realitzar i enviar als tutors (guardar els càlculs necessaris a un full al dossier). L'enllaç també estarà penjat al drive i al blog. S’ha d’accedir amb el vostre mail   @samc.cat


Àmbit de llengua
Llengua Catalana:
Crear un Prezi online amb el vostre diari d’una setmana. Compartir el vostre prezi amb el tutor o tutora i amb els vostres companys. 

Llengua Castellana:
Elaborar una descripció del Museu del Prado i enviar-les als tutors.
jorgemartorell@samc.cat  6èB                        paquiramirez@samc.cat   6èA


Llengua anglesa  
Activitat 1
D’anglès us demanem que feu les següents activitats. Haureu de visualitzar dos vídeos. Després de veure cada vídeo haureu de fer dos exercicis. En primer lloc haureu de respondre a un quiz. Us recomanem que llegiu les preguntes i les possibles respostes abans de veure cada vídeo. Si hi ha alguna paraula que desconeixeu podeu fer servir el diccionari online www.wordreference.com per saber el seu significat. En segon lloc, haureu de completar unes frases (Gapfill), que trobareu a sota del vídeo. 
Quan estigueu preparats podeu veure el primer vídeo i fer els exercicis corresponents. En acabar el quiz i el gapfill, cliqueu sobre “See how you did” i podreu veure el vostre resultat. Perquè nosaltres puguem veure les vostres respostes, escriviu el vostre nom i cognom on diu “My name” i samc6 on diu “Class Code”. Finalment, cliqueu sobre “Send” per tal d’enviar-nos els vostres resultats. El primer vídeo, així com les activitats les trobareu en el següent enllaç:

Una vegada respost i enviat, podeu seguir el mateix procés per fer la visualització del segon vídeo, amb el que repassarem el “Past simple” i el “past continuous”. Feu clic en el següent enllaç (en aquest cas no haureu de fer l’activitat de gapfill):


ACTIVITAT 2

Tal i com us vam demanar la setmana passada, heu de seguir escrivint el vostre diari. Des de l’àrea d’anglès us demanem que almenys l’explicació d’un dia sigui en anglès. Si algú de vosaltres s’atreveix i és molt valent el pot fer en anglès tots els dies de la setmana.

ACTIVITAT 3

Finalment, us animo que exploreu la següent web: https://wonderopolis.org/. Aquí trobareu preguntes sobre curiositats que moltes persones s’han fet alguna vegada. Quan entreu en aquesta web, cliqueu sobre “Explore wonders” i busqueu alguna que us interessi, podeu llegir i veure vídeos sobre diversos temes. Escolliu una i feu un resum de 5 o 6 línies sobre el que heu après, el que més us ha cridat l’atenció o el que més us ha agradat. Ho podeu fer en un document de word i posteriorment enviar-ho per correu. Finalment, us animo a que publiqueu en aquesta mateixa web alguna curiositat que us pregunteu sobre algun tema (en anglès!). Per exemple, “Why do people go bald?” o “which is the biggest bird?”. Això ho podreu escriure clicant sobre “What are you wondering?”. 

Podeu incloure la vostra pregunta en el document de word, a continuació del resum. Així podrem fer un recull amb totes les curiositats dels nens i nenes de sisè del SAMC. 






Feines no retornables.

Àmbit artístic:
Música- FLAUTA TITÀNIC: practicar la cançó amb flauta amb aquest web. 
Plàstica- Fer un dibuix d’aquests dies.


Àmbit de llengua:
Fer la fitxa de comprensió lectora.

Àmbit d’ Educació Física:

Activitat del blog, propostes de moviment, ioga a casa i/o entrena com un heroi o una heroïna. Podeu fer fotos i enviar-les a danipujol@samc.cat  (Recordeu donar-vos d'alta al classroom d’EF, heu rebut una invitació per correu).