jueves, 26 de marzo de 2020

ACLARIMENT TASQUES I ADRECES MESTRES


Benvolgudes famílies, 

Us fem arribar dues informacions importants.

En primer lloc, en referència a les activitats que anem proposant, us voldríem aclarir els següents punts:

👌Són feines no avaluables tal i com ens ha indicat el Departament. Això vol dir que  quan tornem a l’escola hi haurà una reprogramació de continguts i ,per tant, ara no podem avançar temari. Cal tenir en compte que cada alumne té una casuística diferent (disponibilitat  familiar, mitjans, temps... ).

👌Es demanarà el retorn d'aquelles feines que estiguin indicades sempre que us sigui possible. D’aquesta manera els i les alumnes podran mantenir una rutina diària i ampliar les seves habilitats competencials mitjançant les activitats proposades. 

👌Per aquells alumnes que necessitin adaptació, el seu tutor/a es posarà en contacte a través del mail per proporcionar-li l’ajuda necessària.

👌 Les feines, tal i com vam explicar, es penjaran dilluns al blog de cada cicle i el retorn de les indicades s’haurà de fer durant la setmana i fins divendres de la mateixa setmana.

👌 Totes aquelles feines que no es puguin enviar o no es demanen però estan fetes, les podeu anar guardant en un dossier per a la tornada que, desitgem, sigui aviat! 






En segon lloc, a fi de mantenir una comunicació més propera entre els i les mestres i els nostres alumnes, hem creat unes adreces de mail que facilitin aquesta tasca.

La seva funcionalitat serà la següent:

👉 Poder comentar la vostra situació personal de manera privada i així tenir notícies de totes les famílies. Aquesta tasca la poden fer els vostres fills/es si la seva edat i les circumstàncies els hi permeten.

👉 Resoldre dubtes respecte a la feina proposada. Recordem que per altres assumptes de caire administratiu us heu d’adreçar al mail de secretaria. 

👉 Enviar feines de les quals el vostre mestre us demani el seu retorn (sempre tenint en compte les possibilitats de cada familia). Cada feina encomanada serà enviada al professor que imparteix l'assignatura. 

👉 Compartir fotos que us agradaria penjar al blog (esdeveniment familiar com un aniversari, notícies, feines, ...).

Us deixem les adreces de cada professor/a: 

👇👇


noeliamartin@samc.cat

montsemartinez@samc.cat

paquiramirez@samc.cat

silviasoriano@samc.cat

jorgemartorell@samc.cat

mcarmenrodriguez@samc.cat


danipujol@samc.cat

juditcasado@samc.cat

albertandreu@samc.cat


montserratriera@sam.cat


noemigarcia@samc.cat





Moltes gràcies per la vostra col·laboració! 👋




 #joemquedoacasaSAMC💙